keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Häpeä

 


Voisiko joku kertoa minulle, miten tämä kaikki eroaa fasismin tukemisesta, fasismin tai minkä tahansa vaarallisen rasismiryhmän jälkien peittelemisestä?

On todella vaikea nähdä eroa. 

Onko Suomi koskaan aiemmin pelastanut joukon kansalaisiaan, jotka ovat olleet mukana vuosien ajan ihmisoikeusrikoksia tehneessä rasistisessa liikkeessä, ja jättänyt tutkimatta heitä?

Kuinka paljon aikaa kuluu, että nämä asiat tutkitaan, voidaan tutkia, ja saadaan oikeutta niille, jotka murhattiin, raiskattiin ja murrettiin?

Montako vuosikymmentä vai vaikenemmeko  ikuisiksi ajoiksi?

Ja tuleeko päivä, jolloin tutkiminen on mahdotonta, ja näitäkin sanoja tarkastellaan vääryytenä?

Mitä tapahtuu, kun häpeää peitetään häpeällä?

Tiedotustilaisuus? Mitä tapahtuu todella?


5 kommenttia:

 1. Nonny ei ole kirjoitusvirheitä:

  Postasin jo aiemmin että lasten myötä myös äitejä tuodaan. Se on väistämätöntä, koska lapsia ei haluta heistä erottaa. Hyvä ettei itse ole tarvinnut päätöksiä tehdä. Siitä Marinille piste, että myönsi riskejä tähän liittyvän. Rikosprosessin eteneminen jää nähtäväksi. Ja se, miten riskit toteutuvat jos toteutuvat.

  KARJALAISESSA (muistaakseni) kirjoitettiin näin:”Kyse ei ole ihmispedoista vaan harhautuneista ihmispoloista."

  Heräsi mieleeni kysymys, onko noille naisille loukkaava ja vähättelevää sanoa noin? Ja sanottaisiinko uusnatsiselle miehelle noin? Seksistisyys näkyy niin yllättävissä paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämän voi lukea seksistisyytenä, jos tahtoo.

   Terrorismi jättää vain vähän järkeviä vaihtoehtoja.

   Minusta naiset olisi pitänyt ohjata suoraan oikeusprosessiin. Lainsäädäntö tulee saada nykytasolle.

   Huostaanotto luulisi olevan automaatio, niin vaarallisiin ja lasten normaalin kasvun vaarantaneisiin oloihin lapset on viety. Osa jopa paritettu. Osa nähnyt väkivaltaa, osa varmaan koulutettu tekemään sitä itse.

   Poista
  2. Jos sitten intersektionaalinen feminismi tarkoittaa käytännössä tätä rikollisten henkilöiden arvioinnissa niin onpahan paska menetelmä. Ei ole kyse uhreista vaan aikuisista ihmisistä jotka lähteneet vapaaehtoisesti porukkaan, joka mm. järjestänyt kansanmurhan.

   Poista
  3. Tarkoitan: jos syntyy sokeita pisteitä ja silmien sulkemista siksi että joku on nainen tai muslimi tai asia on eri kuin esimerkiksi miehen ja kristityn kohdalla, niin tämä on todella taantumuksellista ja mielivaltaista. Ei perustu muuhun kuin johonkin ennakkopisteytykseen ja rikosten mitätöintiin. Huom! nämä ihmiset ovat olleet osana raiskaamis-, orjuuttamis- ja murhakulttia, jonka uhreina ovat todelliseen vähemmistöön kuuluneet naiset.

   Poista
  4. Ja siis varmasti hyvin pieni osa noista naisista ajattelee itsensä harhautuneina ihmispoloina. He odottavat yhä islamistisen valtion toteutumista. Tulivat tänne sotisovassaan, eihän heillä ole aikomustakaan muuta kuin käyttää hyväksi tilannetta ja odottaa parempia aikoja. Näin ajattelen.

   Poista