lauantai 30. toukokuuta 2020

Hyvää kesää kaikilleLähden tänään reiluksi viikoksi mökille, joten päivitykset jäävät vähemmälle.

Kävi mielessä, että pyytäisinkö vaimolta teknistä tukea, kun hänellä on parempi kännykkä ja avaisin instatilin, johon postaan kesäkuvia.

En tiedä hyödyttäisikö se mitään. En yleensäkään kuvaa paljoakaan. Mutta ehkä tähän voisi tehdä poikkeuksen.

Sinänsä tuntuu jotenkin typerältä lähettää nettiin kuvia itselle tärkeästä paikasta, mutta katsotaan. Jos siihen saisi keksittyä jonkinlaisen tekstiosuuden, niin sitten.

Hyvää kesää kaikille!


4 kommenttia:

 1. Hyvää kesää sinne myös ja kiitos keskusteluista! Nämä ovat aina varsinaisia kehityskeskusteluita useimmiten, ja tietty muiden kommentaattorien ansiosta myös.
  Itsellä loma alkoi juuri. Vaimolla myöhemmin.
  Tytön kesäduuni meni koronan myötä.
  Tämän kesän vuokramökki on meillä vasta heinäkuun viimeisillä viikoilla Lappeenrannan suuntaan, mutta ei Saimaalla. Pieni lampimainen järvi siinä itse asiassa. Mutta kesäluontoa on sitä ennenkin. Tulen imeyttämään Itämeren vähäistä suolaa iholleni kuten yleensä säännöllisesti. Metsissä kuljetaan myös ja nythän on taas aikaa lukea. (Vesa, jos luet Maaston ja kartan, et eksy.)

  Muita kesälomasuunnitelmia ei ole. Improlla mennään, se on meille parasta eikä oikein muuta osatakaan.

  VastaaPoista
 2. Jope, meillä sama homma mutta vaimolla alkoi loma, mulla ei ihan vielä mutta lopetan hetkeksi työnteon koska akuutit hommat ovat hoidossa ja uusia odottelen eikä musta nyt suoraan sanottuna irtoa mitään tällä hetkellä. Maasto ja kartta on lukulistalla.

  Meilläkin tyttären kesätyö meni mutta palkkasimme hänet hoitamaan kotia. Siitä pientä liksaa hänelle. Tänään kohti mökkiä ja sitten vaan olemista.

  Kiitos kevään kehityskeskusteluista, jatketaan!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jari, Vaasan seudun rantamaisemat ovat hienot, meri on aina meri!

  VastaaPoista