torstai 12. syyskuuta 2019

Vanha koulukaveriTuli yhtäkkiä mieleen vanha koulukaveri, että vieläkö se elää, ei, ei elä enää, niinhän se on, kuoli kohtuun pesineeseen kasvaimeen vähän yli nelikymppisenä, eivät uskoneet sen tarinoita kivuista kuin vasta viime hetkillä, oli mielenterveysongelmia, ja sitten muistan kuinka kävin niillä ja se ei ollut tullut kouluun aikoihin ja myös, kuinka se oli aina pitkään suihkussa ja kun se tuli sieltä ja näki mut käytävässä sanoi sori kun oon näin pöllyssä taas, mut mun oli pakko ottaa diapameja kun ahdistaa niin vitusti ja sitten se meni huoneeseensa. Me lähdettiin sen veljen kanssa kalaan.

2 kommenttia:

  1. Ristinmerkin tekeminen on aivan mahtavaa. Kun saan tehdä sen koulukaverillesi. Kun saan tässä yössä missä kirjoitan iloita ristinmerkistä. Omissa sairauksissani mistä mielenterveysongelmat ovat vain osa. Niin, ristinmerkki eikä sanoja ollenkaan. Hänelle, jonka sinä tunsit.

    VastaaPoista
  2. Jari, on jännä että muistan monia kasvoja mutta nimiä on unohtunut. Jotkin elämän vaiheet ovat piirtyneet mieleen yksityiskohtineen, toiset ovat kuin epätarkkoja luonnoksia. Tämän nuoren naisen kohdalla en tahtonut mainita nimeä.

    VastaaPoista