torstai 7. maaliskuuta 2019

Aamun ajatuksiaKadehtisin jos voisin ihmisiä, joilla on kyky unelmoida ja puhtaalla omallatunnolla kieltää kaikki tosiasiat, kun tarve niin vaatii. Tai en oikeastaan. En keksi yhtäkään syytä.
Oikeisto tahtoisi blokata tietyt ihmiset rajan taa. Vasemmisto on keksinyt sublimaation tien: ketään ei blokata, mutta sen sijaan blokataan itse todellisuus tarvittavin osin. Tämähän on sellainen arvovalinta.


Se nykymenossa on ehkä huvittavinta, että faktoista ei tarvitse välittää kunhan on oikealla asialla tai pikemminkin oikealla puolella.


Toni Nieminen on oman elämänsä Matti Nykänen.

Globalismi-vasemmistolainen Suomi on oman elämänsä humanitaarinen suurvalta Ruotsi, mutta ilman vastaavia pääomia ja taustaresursseja.

Luultavasti saamme riittävät todisteet tästä lähimmän neljän vuoden aikana.

Eduskuntavaaleissa 2023 pakka jaetaan sitten uudestaan.
Offerilta pamahti pahanenteinen tarjous sähköpostiin:

The Ultimate Mens Grooming Kit -- sis. 15 tuotetta 12,99 e.

Viimeaikaisten uutisten säikyttämänä en uskaltanut klikata tarjousta.5 kommenttia:

 1. "Toni Nieminen on oman elämänsä Matti Nykänen."

  tämä on jotenkin kipeän hyvä. jäädä tähden varjoon...

  VastaaPoista
 2. Se pamahti päähäni jotenkin aamulla, kun luin kännykästä uutisia, joissa kerrottiin että vaimo on hakenut avioeroa eikä Toni tiedä asiasta mitään... Analogia tosin jatkuu.

  VastaaPoista
 3. Katselin just A-talkin, aiheena yksityisautoilu (ilmastonmuutos). Siitä se sitten rönsyili myös periaatteellisiin kysymyksiin.

  En tiedä mitä ajatella, kun olin koko ajan hyvin epämukava tunne, kun eräänlainen ruskeapaita vakuutti suurella vakavuudella ja missiolla ja täysin varmana oikeutuksestaan ja uudesta maailmanselityksestään kaikkeen.

  Ei pidä ihmetellä, että maa jakautuu. Ne jotka kieltävät että kahta leiriä on tai samat jotka ovat siitä huolissaan, tekevät sen itse.
  Vain ruoska puuttui. Ilmastonmuutos macht frei oli Emma-soturin tunnetila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsoa Areenasta tämä juttu. Nythän kouluissa järjestetään lakkoja tämän asian tiimoilta, ja sitten lähdetään etelän lämpöön myöhemmin keväällä. Huvittavaa touhua kaikkinensa. Toisaalta hyvä, että tehdään edes jotain mistä tulee hyvä mieli. Kaipa sekin on sallittua ja jopa toivottavaa näinä "viimeisinä aikoina"...

   Poista
  2. Huvittavalla tarkoitan, miten epäjohdonmukaista ja mittakaavat unohtavaa. Palattaisiinko 50-luvulle kulutuksen suhteen? Voisi tehdä tiukkaa, mutta varmasti tekisi meille ja luonnolle hyvää. Lääketieteelliset saavutukset pidettäisiin ennallaan. Siinä olisi jotakin.

   Poista