sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Pääministerin kyselytunti
Paljonhan tuo Sipilä on saanut aikaan, mutta olisiko hän voinut 2015 harkita perustavansa Kempeleeseen kodin turvattomille, raiskatuille ja hyväksikäytetyille lestadiolaislapsille?


Kummelilla on muuten omat Pääministerin kyselytuntinsa: 1, 2 ja 3 ja Nenäpäivä päälle.

8 kommenttia:

 1. Hyvin kysytty, mutta luulenpa ja pelkäänpä, että tuo mitä Sipilä 2015 lupasi ja mitä lupausta hän ei pitänyt, on pieni haitta siihen verrattuna mitä PekkaLiAntti ja Petteri yhdessä lupaavat 2019 - ja mitkä lupaukset he myös pitävät.

  VastaaPoista
 2. Joo, saattaapa tosiaan olla että lupaus ja lupausten pitäminen seurauksineen on siinä suunnassa paljon relevantimpi kysymys. Ok, ja samaan aikaan heiltä voi myös kysyä, miten he hoitavat uusien tulijoiden lisäksi Suomen vanhukset, jotka ovat tämän maan rakentaneet, jos uuden hallituksen tulee pitää menokuria.

  VastaaPoista
 3. Tässä Sebastian Tynkkynen kertoo Kokoomuksen ja Keskustan meiningistä:

  https://www.youtube.com/watch?v=3nXrIAF1laU

  VastaaPoista
 4. Tässä näitä Kummelin Pääministeri-juttuja kootusti.

  https://www.youtube.com/watch?v=d1CuRK-DEXU

  VastaaPoista
 5. Olipa asiallienen tuo Tynkkynen. Rahallinen rinnastus Migrin "rintamamies"hoidon kustannusten, vankeinhoidon kustannusten ja vanhustenhoidon kustannusten kesken oli aika paikka ja laittaa miettimään.

  Itse tuo Tynkkynen sitten. Ihan selvää järkeä eli malttia todellisuuden suhteen.
  Mieshän on sellaisessa maineessa monessa suunnassa ettei siihen haluta koskea pitkällä tikullakaan.
  Arvostan linkkaustasi jo sillä perusteella, että monella kivet lentävät ennen kuin argumenttiakaan on kuultu. Nimi löytyy niin monelta vihalistalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tynkkynen taitaa olla melkoinen anomalia: kristitty, joka potkitaan pois kristittyjen yhteydestä, koska on homo- tai biseksuaali; poliittisesti häntä potkitaan, koska on persu.

   Anteeksi vaan kaikki ihmiset, mutta olen katsonut Tynkkyseltä ehkä kolme videota, ja kaikki ovat olleet täyttä asiaa. Ihan sama, mikä miehen identiteetti tai puolue on, hän puhuu asiaa.

   Poista
  2. Tai taisi saada kenkää omasta kotikirkostaan, koska eli miehen kanssa. Pelkkä homoseksuaalisuus ei ollut syynä.

   Poista