perjantai 11. tammikuuta 2019

Oulu, uusia tapauksia


Oulussa on ilmennyt jälleen uusia alaikäisiin kohdistuneita seksuaalirikosepäilyjä.

Poliisi tiedottaa 11.01.2019 klo 16.37

Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Epäiltyjen rikosten nimikkeet ovat tällä hetkellä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana. Poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä todennäköisin syin epäiltyinä tekoihin.

Epäillyistä kaksi henkilöä on noin 20-vuotiaita ja kaksi henkilöä alle 18-vuotiaita.

Julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa on käyty viime aikoina runsasta keskustelua seksuaalirikosten uhreihin liittyen. Tähän liittyen poliisi vahvistaa yhden uhrin menehtyneen viime syksyn aikana. Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää.

Oulun poliisi jatkaa näiden uusien seksuaalirikosepäilyjen sekä aiemmin uutisoitujen viiden seksuaalirikoskokonaisuuden osalta esitutkintaa.

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/oulussa_on_ilmennyt_uusia_alaikaisiin_kohdistuneita_seksuaalirikosepailyja*

Nämä uutiset jatkuvat Oulusta ja muualta, olen siitä aivan varma. Mutta ei nyt sanota mitään, koska kaikki on ihan hyvin.

Koska näistä asioista on vaikea puhua eikä edes saisi puhua, ettei loukkaa hyviä ihmisiä, joilla on mahtavia maailmanparannussuunnitelmia, niin ollaan hiljaa ja luotetaan siihen, mitä Yle kertoo. 

Tällaista pohtivat tavalliset oululaiset, mutta taitavat olla valistumattomia, kun noin suoraan uskaltavat oman näkemyksensä tuoda esille: https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005963018.html


*

Tässä poliisin tiedotteessa on hyvä se, että nyt Oulun poliisi vihdoin käytännössä myönsi, että yksi raiskauksen uhreista teki itsemurhan. Aiemmin poliisi vältteli asiasta puhumista, koska se paljasti uuden rikosvyyhden, joka oli ollut tiedossa jo kesällä 2018. Että näin.*

Tästä poistin yhteiskunnallisen satiirin avuntarpeessa olevien miesten seksihädän helpottamisesta. Se oli vähän liikaa, luulisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti