keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Aikamoinen keskustelu: Camille Paglia ja Jordan PetersonKatsokaapa huviksenne tämä muunsukupuolisen feministin ja valkoisen heteromiehen keskustelu. Ei ole oikeastaan väliä, keitä nämä ihmiset ovat. Mutta jos joku väittää, ettei tässä keskustele omasta rajatusta näkökulmastaan kaksi toisistaan poikkeavaa, älykästä ja ajattelevaa ihmistä, joilla on aika monta hyvää pointtia - en sano, että täydellistä, mutta omaan näkökulmaansa mielekkäästi sitoutunutta - ja järkevää huolenaihetta, niin tahtoisin tietää, mistä sitten on kyse.

Täytyy sanoa, että pidän tällaisista itsenäisistä ihmisistä ja heidän keskusteluistaan kovasti, vaikka en jaa ihan kaikkia ajatuskulkuja sellaisinaan.

Minusta tämä keskustelu on valistavaa katsottavaa kenelle hyvänsä. Seuratkaa ihan rauhassa ennen kuin teette mitään ryhmäkuuluvuuteen perustuvia suojaustorjuntoja. Voitte ehkä saada ajateltavaa.


3 kommenttia:

 1. Ei ole mahdollista tuo meillä, ei ainakaan julkisuudessa noin. HYVÄ CAMILLE!
  Jordan on somettajen ja tviitteilijöiden uusi normaali paha. Toki inho (hämmennys?) naurun ja vitsailun taakse haudattuna.

  VastaaPoista
 2. Joo, CP on melkoinen räpätäti, 60-luvun hippifeminismi tuntuu yllättävän raikkaalta tähän tunkkaisen byrokraattiseen kyttäykseen nähden, jota valitettavasti näkee, joskaan kaikki ei ole sitä. Vasemmiston lukkoonmeno on oletusarvoista Petersonin kohdalla. Kannattaisi ottaa vähän rennommin niin voisi ehkä tajuta asioita hieman laajemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo räpätäti oli siis hyvällä sanottu, persoona, persoonallisuus ja nopea ajattelija, asennettakin hauskasti mukana.

   Poista