sunnuntai 16. syyskuuta 2018

# Rikkaus # voimavara # unelmaPahimmat ennusteet kertovat, että planeetan väkimäärä voi olla 2100 jopa 20 miljardia & Afrikka kasvaa joka tapauksessa yli äyräiden. (En pidä tuota 20 miljardin lukua todennäköisenä, koska sellaista populaatiopyrähdystä ennen on tapahtuu kaikenlaista.)

Mutta eipä hätää, avataan rajat niin ettei mitään kriteereitä ja valvontaa (miksi meidän pitäisi tietää kuka missäkin on, sehän on poliisivaltio sellainen), tehdään identiteettipolitiikkaa niille jotka ovat vielä suhteellisen hyväosaisia ja halveksutaan toimivia valtiorakenteita ja arvokasta työntekoa ja kaikkea mikä nyt edes vähänkään toimii (osa porukasta vasemmalta ja osa oikealta, samaa kapitalistisen - perimmiltään kapitalismin pussiin ropisevaa - globalismin köyttähän tässä vedetään) ja avustetaan nyt perkele vihdoinkin kunnolla loppuun tämä alkanut joukkoitsemurha, koska meillä on unelma (vain sävy vaihtelee).

Right, eiköhän mennä näillä ja haistateta vitut kaikelle. Eläköön vallankumous!2 kommenttia:

  1. Toinen versio:

    pitää lähteä bileisiin, muuten oltaisiin tehty jotain.

    VastaaPoista
  2. Sami, varmasti sama vaikka lopettaisi puhumisen ja kirjoittamisen ja menisi istuskelemaan metsämökkiin - antaapa asioiden ns. olla. Pääasia että tuli vallankumous.

    VastaaPoista