torstai 12. heinäkuuta 2018

JalkapallostaKaksi suosikkijoukkuettani on yhä MM-kentällä. Jos kisat menisivät niin kuin tahdon, Kroatia ottaisi kultaa ja Belgia pronssia. Jälkimmäinen on todennäköistä, mutta ensimmäinen on kovan työn ja onnenkin takana. Les Bleus on tänä vuonna yhtenäinen joukkue, joka osaa puolustaa, hyökätä ja tehdä maaleja. Saa nähdä löytääkö sitkeä ja taitava Kroatia keinoja voittaa viimeistä peliä.

Eilen illalla ajelin mökiltä kotiin ja kuuntelin Yle Puheelta Kroatia-Englanti -ottelua. Silmissä vilisivät kauniit kesämaisemat, radiosta tuli jalkapalloa. Jännitin ottelua ja koin suurta riemua, kun Englanti taipui salama-alun sulettua. Samalla oli pakko keskittyä liikenteeseen ja tarkkailla päivän hämärtyessä, ettei metsästä hyppää hirvi tai peura auton eteen. Molempia on jo nähty tänä kesänä.
4 kommenttia:

 1. Piti välillä katsoa wimbledon loppuun. Hieno kolmas erä, ihan mahtava. Djokovic voitti lopulta sen ja koko ottelunn 3-0. Tennis on niiiin hieno laji.

  Mietin aluks että kumpaa kannatan, ranskaa vai kroatiaa. Mun hermosto antoi vastauksen. Innostun enemmän ranskan maaleista. Siis ranska.

  VastaaPoista
 2. Ranskalle ansaittu voitto, vaikka sydämeni oli Kroatian puolella! Griezmann tyylikäs pelaaja. Ne Ranskan kaksi ekaa maalia jäi harmittamaan - en olisi viheltänyt pilkkua siitä käsivirheestä, mutta ihan ymmärrettävä tuomio. Kroatian puolustuslinja oli liian alhaalla siinä vaparissa. Ranska sai melkoisen etumatkan pelitapahtumiin nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se käsI oli just noin. Tosin esti pallon matkan mahdolliseen viimeistelyyn. Mulla muuten kans sama juttu griezmannin suhteen. En osaa edes selittää miks mutta jotenkin upea. Kroatia oli kyllä hieno. Ois tosiaan voinu voittaakki ton pelin.

   Nyt oottamaan euroopanmestaruuskisoja.

   Poista